ÚJ partnerünk lett

Gunsooting.hu 2023-évben alakult meg vállalkozásunk, ahol széles választékban próbálunk kedves vásárlóink igényeinek megfelelni. Kínálataink között megtalálható minőségi, military, horgász. és kemping  felszerelések és engedélymentes és engedély köteles fegyverek. Mindenki számára elérhető áron próbáljuk biztosítani ezeket a termékeket. Military felszerelések és fegyverek iránti szeretetünk miatt rendszeresen bővítjük kínálatunkat. Átmenetileg Engedély köteles és engedély nélküli fegyvereket nem értékesítünk ! Terveink között van ezen termékek engedélyeztetése és forgalmazása is, hogy minél nagyobb választékban ki tudjuk vásárlóinkat kiszolgálni.

Bővültünk 63M katonai Sátor

  63M katonai sátor A 63M jelű katonai sátor (egységes sátor, csapatsátor) eredetileg legénységi szállás céljára készült, azonban számos egyéb területen is kiválóan helytáll. A sátor szerkezetét erős, a kritikus pontokon acél elemekkel is megerősített, alumínium ötvözet váz alkotja. A vastag, impregnált sátor ponyva megóvja a sátor lakókat széltől és esőtől. A jól átgondolt tervezésnek köszönhetően a 63M katonai sátor konstrukció az egyszerűség megtartása mellett nagy stabilitással és tartóssággal párosul.     Egyetlen 63M sátor készlet (ez a legkisebb,…

Minden egy helyen

Hírek Spartan Airsoft Sport Egyesület Itt a hírekben lesz minden egyesületünkel kapcsolatos hír publikálva. És itt értesülhet minden olyan játékról ahol részt veszünk vagy segítünk bizonyos frakció létrehozásában bizonyos játékokon.  

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

0